יום שלישי, 12 במאי 2015

מרק לתינוקות – בטטה, תפוח עץ ושומר




 רגע לפני שאני מפרסמת שתי עוגות נפלאות לשבועות, אני חייבת לכתוב גם מתכון של תינוקות כי לגמרי זנחתי את הפינה הזאת ואת המאכלים שבישלתי ללוטם. היא כבר בת שנה ועשרה חודשים (כמעט), ועד כה יש בבלוג רק מתכון אחד ממה שבישלתי עבורה. מרגישה נקיפות מצפון...

אולי ממבט ראשון השילוב הזה נראה מעט מוזר, אבל הוא הכי לא. בטטה ותפוח המתוקים משתלבים נהדר עם שומר שגם הוא בעל טעם מעט מתקתק ואניסי. המרכיבים אינם אלרגנייים ומחית כזאת מתאימה לכל גיל של תינוק האוכל מוצקים.

מרכיבים:
1 בטטה בינונית
1 תפוח עץ
½ שומר

הכנה:
1. לאפות את הבטטה והתפוח בתנור ב-200 מעלות כ-20-25 דקות או עד להתרככות.

2. לחתוך שומר לקוביות גדולות ולבשל במעט מיים עד להתרככות.

3. לקלף את הבטטה והתפוח, להעביר לבלנדר, להוסיף את השומר המבושל בלי מי הבישול ולטחון למחית חלקה. במידה והמחית סמיכה מדי, ניתן להוסיף מעט ממי בישול של השומר.

בתיאבון!






נטי – אימא 24 שעות ביממה...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...