tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post1136070060769799429..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: רוגלך עם ריבת תותיםאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-456233842249078692013-03-23T14:43:12.605+02:002013-03-23T14:43:12.605+02:00תודה על התגובה :-)
אני חושבת שאולי התמונות אשר מצ...תודה על התגובה :-)<br /><br />אני חושבת שאולי התמונות אשר מצולמות בתוך הבית/סטודיאו עם תאורה מלאכותית לבנה, פשוט נראות יותר סטנדרטיות מאשר התמונות אשר מצולמות תחת שמים פתוחים ותאורה בלתי נגמרת. התמונות מבחוץ נראות לי כאילו שמחות יותר, ואילו התמונות בתוך מבנה קלסיות יותר. משהו כזה... :-)<br /><br />תודה על הביקור,<br />שיהיה לך המשך יום נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-18314466784991335222013-03-23T14:39:39.103+02:002013-03-23T14:39:39.103+02:00העיקר לרדד את הבצק לעובי שווה ולחתוך למשולשים ארוכ...העיקר לרדד את הבצק לעובי שווה ולחתוך למשולשים ארוכים. להדק היטב וזה כל הסיפור :-)אמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-66703308474316260152013-03-23T14:38:03.760+02:002013-03-23T14:38:03.760+02:00המיולי יכול להיות כיד הדמיון לפי דעתי :-)
אפשר כמו...המיולי יכול להיות כיד הדמיון לפי דעתי :-)<br />אפשר כמובן בשוקולד, באגוזים, אפילו ברחת לוקום, בפירות יבשים. אני אישית אוהבת עם ריבה.<br /><br />גם אני הרבה יותר מעדיפה תמונות בחוץ מאשר בפנים, אבל אולי אם אוסיף עוד מקור תאורה אחד או לפחות רפלקטור נוסף, אז גם בבית אוהב קצת יותר :-)<br /><br />תודה על הביקור ועל התגבה!<br /><br />המשך יום נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-90807148737719932842013-03-14T13:07:32.841+02:002013-03-14T13:07:32.841+02:00הרוגלאך שלך ניראים נהדררררררררר
לדעתי יש משהו מיוח...הרוגלאך שלך ניראים נהדררררררררר<br />לדעתי יש משהו מיוחד בתמונות לילה ומשהו מיוחד אחר בתמונות בוקר (באור טבעי)<br />זה לא אחד יותר טוב, אלא לכל אחד יש המיוחדות שלו. וזה טוב שזה ככה :)Winniehttps://www.blogger.com/profile/08809780720677426776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-56687482619411760762013-03-13T21:08:18.354+02:002013-03-13T21:08:18.354+02:00למה שלי אף פעם לא יוצאים כל כך יפים? בזמן האחרון א...למה שלי אף פעם לא יוצאים כל כך יפים? בזמן האחרון אפילו <a href="http://food.walla.co.il/?w=/903/648061" rel="nofollow">מתכון לפנקייק</a> ראוי אני לא מצליחה למצוא אז נראה לי שרוגלך זה לגמרי קפיצה מעל לפופיק שלי. אבל נראה מעולה, הייתי מתה לטעום. Maya Cohenhttps://www.blogger.com/profile/14784302695546276002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-49622789417790852162013-02-23T10:31:54.154+02:002013-02-23T10:31:54.154+02:00נראה מצויין! אהבתי יותר את תמונות הבוקר, אם כי גם ...נראה מצויין! אהבתי יותר את תמונות הבוקר, אם כי גם אלו מהלילה נראות לא רע בכלל, חבל שאי אפשר לקטוף רוגלה אחד מהמסך... מעניין במה עוד אפשר למלא, מן הסתם גם שוקולד ואגוזים ילכו טוב.ayalahttps://www.blogger.com/profile/13562340012125885469noreply@blogger.com