tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post1849083298911400420..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: סלט גזר קוריאניאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-19421164391311550512014-09-13T09:39:07.708+03:002014-09-13T09:39:07.708+03:00נמינמיAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17612355776970968078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-29133645577900463012012-06-26T20:10:38.785+03:002012-06-26T20:10:38.785+03:00האמת, באחד הספרים קראתי שכן היה רוטב סויה. אולי פש...האמת, באחד הספרים קראתי שכן היה רוטב סויה. אולי פשוט לא בכל מקום? אני גם לא זוכר ולא הכרתי אותו אז. חוץ מזה, אני חושבת שלקוריאנים שהכינו גזר קוריאני למכירה בטוח היה :-)<br /><br />את הגרסה השנייה שלי אני אכן מכינה חריפה יותר ודווקא היא הכי השתלבה לנו במשפחה. <br /><br />תודה על הביקור :-)<br /><br />ערב מקסים שיהיה לך,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-10941613164727012742012-06-21T15:48:10.966+03:002012-06-21T15:48:10.966+03:00זוכרת כזה!
אבל מה? היה לנו רוטב סויה אז? :-)
לי זכ...זוכרת כזה!<br />אבל מה? היה לנו רוטב סויה אז? :-)<br />לי זכור שזה היה חריף בטירוף לכן אף פעם לא התקרבתי, אבל הגרסא הזו שלך ממש קלילה ולא חריפה, אשמור לי להכין בהזדמנות.<br /><br />תודה על המתכון והמשך ערב מקסים!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com