tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post2633796200485620317..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: פודינג אורזאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-14795369150546371532012-03-17T22:52:59.433+02:002012-03-17T22:52:59.433+02:00בשביל הילד :-) תדעי לך שבמקור זאת הייתה אמורה להיו...בשביל הילד :-) תדעי לך שבמקור זאת הייתה אמורה להיות דייסת אורז לארוחת בוקר של שלו. וברגע אחרון התחרטתי והפכתי את זה לפודינג אורז. אבל מי שעמד בראש המחשבה היה תותי :-)<br /><br />ובכלל, מה רע בדייסה של פעם? ;-)<br /><br />האמת, אני מתה על אורז עם חלב וכוסמת עם חלב. אני תמיד, אבל תמיד, מבשלת דיסות כאלה בבוקר אחרי שנשאר לי קצת אורז או כוסמת מאתמול.<br /><br />בכל אופן, תודה שהגבת גם אם את לא מתה על המאכל!<br /><br />שיהיה לך לילה טוב,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-8998614919220239432012-03-16T14:33:58.741+02:002012-03-16T14:33:58.741+02:00זה נראה ממש טוב!
למרות שאצלי אורז מתוק משויך לדיסה...זה נראה ממש טוב!<br />למרות שאצלי אורז מתוק משויך לדיסה של פעם אז אני לא כל כך מתחברת לזה. גם בן זוגי הטורקי לא אוהבת את הסוטלאץ' שזה גם סוג של פודינג מתוק. בקיצור לטעום אני מוכנה להכין בבית כרגע אין בשביל מי :-)<br /><br />שבת נהדרת יקירה!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com