tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post2990511633531367464..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: עוגת שוקולד עם מוס שוקולד וציפוי שוקולד מריראמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-33695409219968636842012-03-05T17:01:34.184+02:002012-03-05T17:01:34.184+02:00כן, זה לגמרי לאוהבי השוקולד :-) לי ולשלו בול קליעה...כן, זה לגמרי לאוהבי השוקולד :-) לי ולשלו בול קליעה ;-)<br /><br />נראה לי שאימא שלי הייתה מכינה "פרגה" פעם כשהייתי ילדה, אבל אני לא כ"כ זוכרת. פשוט נראה לי שראיתי את זה במחברת שלה. אחפש תיכף את המתכון ברשת, אולי אזכר במשהו...<br /><br />תודה על הביקור יקירה ♥<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-42896224875346189062012-03-04T14:45:50.364+02:002012-03-04T14:45:50.364+02:00על זה נאמר:YYY! שחיתות שוקולדית בהתגלמותה, בדיוק כ...על זה נאמר:YYY! שחיתות שוקולדית בהתגלמותה, בדיוק כפי שאני אוהבת!<br />כבר כמה זמן שאני רוצה להכין את הטורט "פראגה" שנחשב מאוד מפורסם בבלוגיה הרוסית. אני אישית לא זוכרת את הטורט מהילדות אבל הוא נראה כל כך מושלם שמתישהו אני בטוח עשים עליו את ידי:-)<br /><br />שיהיה שבוע מתוק ומהנה!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com