tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post313602524384992643..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: גלידת מנגו-יוגורטאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-56207156502612885412012-08-23T16:11:25.402+03:002012-08-23T16:11:25.402+03:00גם לי יש גבולות ;) אפילו בחופש
זה לא אותו הדבר...גם לי יש גבולות ;) אפילו בחופש<br />זה לא אותו הדבר...The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-79177395227886282962012-08-23T11:51:32.877+03:002012-08-23T11:51:32.877+03:00הכנתי לפני איזה חודשיים גלידה בנוסח "עוגת גבי...הכנתי לפני איזה חודשיים גלידה בנוסח "עוגת גבינה קרה". כל המרכיבים של עוגת גבינה קרה, חוץ מג'לטין כמובן, והיה טוב, אבל משום מה עם טבורוג יצא יותר טוב. המרקם היה נעים יותר וגלידתי יותר, כאילו בעל גוף מוצק כזה. <br /><br />אפשר להכין גם בלי המכונה. נראה לי שלך עם הסבלנות האין סופית שלך לא תהיה בעייה להקציף מדי שעתיים ;-)<br /><br />תודה על המחמאות פיונת!<br /><br />שיהיה לך המשך יום מתוק ונעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-24212417344347278622012-08-23T11:45:44.743+03:002012-08-23T11:45:44.743+03:00את יודעת, אני מכינה גלידות וארטיקים חדשים ממש מדי ...את יודעת, אני מכינה גלידות וארטיקים חדשים ממש מדי כמה ימים, וכבר כל כך התרגלתי לטעם שלהם, שגלידה קנויה נראית לי כבר פחות טעימה. ובראש ובראשונה מתוקה רצח.<br />שלשום הינו בספארי (אני עם שלו ובעלה של דודה שלי עם הילדה) וקניתי לילדים גלידות, קודם כל כל גלידה 13 ש"ח (כמו ספיראלה ארוכה כזאת על מקל מצופה בשוקולד), ועבור טילון רצו 15 ש"ח, אבל גם זה שטויות לעומת זה שהם אכלו בקושי רבע גלידה כי כל השאר נמס ונפל והשוקולד כולו התפרק. הם התבאסו גם כי היו נוררררא מלוכלכים וגם כי בעצם רוב הגלידה טפטפה ונפלה. אבל ידעתי שנבוא הביתה ואפצה אותו ;-)<br /><br />תראי, מכונת גלידה עוזרת מאוד, אבל יש אפשרות להכין גם בלי. גם זה חשוב :-)<br /><br />חחח כן, שלו בסוף יקח לי את הכתר של הצלמת במשפחה :-D<br /><br />המשך יום מקסים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-78620385695601705812012-08-14T16:55:27.895+03:002012-08-14T16:55:27.895+03:00נשמע מגניב!
גם אני מתה על גבינת טבורוג,
ובשילוב עם...נשמע מגניב!<br />גם אני מתה על גבינת טבורוג,<br />ובשילוב עם מנגו בגלידה ביתית זה נשמע משגע.<br />יום אחד ארים את הכפפה וארכוש לי מכונת גלידה<br />ועד אז אמשיך לפנטז, ולהתחבק עם האגן דאז מהמכולת.<br />חוצמזה צילומים מהממים כרגיל, תענוג לבקר אצלך :)<br />The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-73290654510180503332012-08-14T16:17:13.072+03:002012-08-14T16:17:13.072+03:00אותי את לא צריכה לשכנע-גלידה ביתית הרבה יותר טובה ...אותי את לא צריכה לשכנע-גלידה ביתית הרבה יותר טובה ובריאה וכל השאר לא רלוונטי! אני מזדעזעת כל פעם מחדש מכל החומרים המוזרים שמכניסים לגלידות התעשייתיות וזה כל כך מבאס שאנחנו רגילים למרקם הקנוי ואז בבית יוצא יותר דחוס ויותר "מבאס".<br /><br />אני דווקא די מתלהבת מלנסות כל מיני מתכונים של גלידות, רק הערבובים החוזרים מעיקים קצת ועכשיו אני בכלל אוכלת את הלב על זה שיש לך מכונה חחח<br /><br />הגלידה שלך נראית סוף הדרך! מה שמנגו עושה לצבע הגלידה... חלום!<br />מעוד מעניין השימוש בטבורוג,אם כי למה גבינת שמנת כן וטבורוג לא?<br /><br />התמונה האחרונה ממש מתוקה! הדור הבא של הצלמים במשפחה:-)<br /><br />שיהיה המשך ערב מקסים!<br />אלנה Anonymousnoreply@blogger.com