tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post4850855182262187292..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: חצילים פיקנטייםאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-23217929444299548542013-01-20T16:54:58.591+02:002013-01-20T16:54:58.591+02:00אני מאוד מאוד שמחה לשמוע שאת נהנית מהמתכונים שלי ו...אני מאוד מאוד שמחה לשמוע שאת נהנית מהמתכונים שלי ושהם מצליחים לך :-)<br />למעשה את המתכון הספציפי הזה קיבלתי מבת דודה של בעלי, אז הוא לא מקורי שלי ומלוא הקרדיט מגיע לה :-) אבל הוא השתרש אצלי בבית כאילו היה הבייבי שלי ;-)<br /><br />תודה על המחמאות! שמחה שאת כאן ושיש כאן את מה שאת מחפשת,<br />תודה גם על התגובה בפוסט החדש, קראתי ואגיב בהקדם :-)<br /><br />שיהיה המשך יום נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-33372757039409307942013-01-20T10:22:25.992+02:002013-01-20T10:22:25.992+02:00נטי יקרה!!
הגבתי הרגע לפוסט אחר שלך ואמרתי שאם כבר...נטי יקרה!!<br />הגבתי הרגע לפוסט אחר שלך ואמרתי שאם כבר אני כאן.. הנה ההזדמנות להודות לך על המתכון הנהדר לחצילים האלו, שהתחסלו בשבת, ובכלל - אני מאוד אוהבת את האתר שלך, יש לי מתכונים קבועים שאני מכינה מאצלך והם תמיד נוחלים הצלחה (ולכן הם קבועים).<br />את החצילים אפיתי בתנור ולא טיגנתי, שיהיה קצת יותר בריא, והשתמשתי רק באריסה חריפה, היה חריףףף וטעים! אפילו בעלי שלא אוכל חצילים בד"כ מאוד אהב את החצילים בגלל החריפות, שוב מתכון קל, טעים ויפה (חשוב!!) מבית היוצר שלך. תמשיכי ככה!!!סיווןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-3625708518491616292012-02-08T23:25:35.965+02:002012-02-08T23:25:35.965+02:00זה בדיוק מה שגם אני חשבתי כשראיתי את החצילים האלה ...זה בדיוק מה שגם אני חשבתי כשראיתי את החצילים האלה לראשונה.<br />אבל אחרי שטעמתי נורא התאכזבתי שלא נשאר עוד בקערה. אני מבטיחה לך שזה ממכר וטעים ברמות מטורפות. <br />אם את בכ"ז חוששת מהחריף, אז שימי קצת פחות מהחריפה ויותר מהמתוקה.<br />באמת כדאי לנסות!<br /><br />תודה על הביקור,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-68944677924852579272012-02-08T14:38:22.603+02:002012-02-08T14:38:22.603+02:00אני מתה על חצילים! אותם יחד עם הפטריות ותפוח האדמה...אני מתה על חצילים! אותם יחד עם הפטריות ותפוח האדמה אני מוכנה לאכול 24-7 בכל צורה אפשרית :-)<br />פיקנטי זה לא ממש בשבילי ואריסה חריפה כבר ממש לא בשבילי, ואני תמיד מקנאה באלה שטורפים את החצילים החריפים ועוד שואלים "זה חריף, זה? "<br />טוב ,לא נורא! יש עוד הרבה חצילים בים! כלומר בגינה חחח<br /><br />המשך יום נהדר!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-54256708438878760492012-02-05T09:06:03.803+02:002012-02-05T09:06:03.803+02:00שלום לך,
קונים בסופר (יכול להיות שזה נקרא הריסה ול...שלום לך,<br />קונים בסופר (יכול להיות שזה נקרא הריסה ולא אריסה?). זה מטבל פלפלים אדומים והיא נמצאת ליד החריפה, זו צנצנת קטנה והיא נמצאת לרוב על המדף הכי עליון של המקרר עם כל מיני סלטים מוכנים. המחירים של הריסות בסביבות 12 שקלים לצנצנת. <br /><br />תודה על הביקור,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-44498528179944310442012-02-05T08:07:57.941+02:002012-02-05T08:07:57.941+02:00מה זה אריסה מתוקה?
ואיפה קונים או איך עושים?
עידית...מה זה אריסה מתוקה?<br />ואיפה קונים או איך עושים?<br />עידית.<br />אנחנו מטוחני החצילים.<br />מתאים לי מאוד הסלט הזה.אשמח לתשובהעידיתnoreply@blogger.com