tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post7143147177647684691..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: עוגת שמרים עם תפוחים ופרוריםאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-52157462625353122772013-04-20T17:56:24.649+03:002013-04-20T17:56:24.649+03:00שלום אנה :-)
אם להסביר את זה בקצרה אז סטרטר מכונה...שלום אנה :-)<br /><br />אם להסביר את זה בקצרה אז סטרטר מכונה עוד בצק מקדים. ויש גם סוגים שונים של בצק מקדים כגון ביגה, פוליש ושאור.<br />אבל במקרה שלנו סטרטר זאת כמות קטנה של בצק אותה מכינים לפני תחילת ההכנות ומשאירים לתפוח מראש. זמן התפתחת הסטרטר יכול לנוע בין 20 דקות לכמה שעות ואפילו למשך לילה.<br /><br />בגדול, אפשר להכין מאפי שמרים נהדרים גם בלי שום בצק מקדים, אבל בצק מקדים מעניק למאפה איזשהו מרקם קצת שונה. כל סוג של בצק מקדים נותן מרקם אחר. במקרה הזה של העוגה שלי מתקבל בצק מאוד רך ואוורירי.<br /><br />אם יהיו עוד שאלות - אני כאן :-) אשמח לעזור.<br /><br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-89906510000912782562013-04-20T17:15:11.868+03:002013-04-20T17:15:11.868+03:00היי. בתור אופת שמרים מתחילה. העוגה נראית מעולה רק ...היי. בתור אופת שמרים מתחילה. העוגה נראית מעולה רק אפשר הסבר של מתחילים? מה זה בצק סטרטר?<br />תודה מראש<br /> <br />אנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-10701400439584444812012-09-27T20:21:38.867+02:002012-09-27T20:21:38.867+02:00ב-ד-י-ו-ק!! זה בדיוק מה שאני אוהבת - PASKI! כי זה ...ב-ד-י-ו-ק!! זה בדיוק מה שאני אוהבת - PASKI! כי זה רק בצק עם צימוקים וזיגוג חלבונים וסוכר מלמעלה. זה מסוג עוגות השמרים שאני אוהבת :-)<br />את באמת טועמת בצק שמרים? האמת, לא ניסיתי לאכול בצקי שמרים, אבל בצקים לעוגות ספוג/בחושות אני מאוד אוהבת ללקק מדפנות הקערה :-]<br /><br />גם אני חושבת שזה נכון לאחל בחגים וימי הולדת ברכות טובות גם אם הן לא הכי מציאותיות. אבל אני גם חושבת שיש מידת אמת בדבריו של הבחור הזה. לכן נראה לי שיהיה בסדר לאחל גם את כל החיים הוורודים שאנו בד"כ מאחלים וגם להוסיף ברכה של כוח התמודדות עם הקשיים. בקיצור, אחד לא גורע מהשני :-) <br />אז שתהא לך שנה מדהימה וגמר חתימה טובה ושתשיגי את כל אשר בכוונת להשיג!<br /><br />תודה על הביקור יקירתי,<br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-64498662946559735932012-09-26T20:47:50.872+02:002012-09-26T20:47:50.872+02:00תודה :-)תודה :-)אמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-37116428414545981452012-09-26T20:47:26.645+02:002012-09-26T20:47:26.645+02:00תודה רבה פנינה :-)
שנה טובה וחתימה טובה לך וליקירי...תודה רבה פנינה :-)<br />שנה טובה וחתימה טובה לך וליקיריך!<br /><br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-31388684160733507522012-09-23T20:09:49.707+02:002012-09-23T20:09:49.707+02:00נראה טואוב! ממש. שנה טובה :)נראה טואוב! ממש. שנה טובה :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-56183101224333509722012-09-22T23:58:53.652+03:002012-09-22T23:58:53.652+03:00הזכרת לי את חג הפסחא שחגגנו ברוסיה (עם צביעת ביצים...הזכרת לי את חג הפסחא שחגגנו ברוסיה (עם צביעת ביצים והכל). אמא היתי מעמידה דלי ענק עם בצק שמרים ומכינה המון-המון מאפים -קוליצ'י ופירוגי עם מילויים שונים והבצק עלה ועלה וכבר לא היה לה כוח להמשיך באמצע הלילה! עד היום אני לא מסוגלת להתאפק וגונבת טעימות מהבצק הבלתי אפוי-חויה מיסטית כמעט :-)<br /><br />ועכשיו לעניננו! לא יודעת מה לגבי אופטימיות יתר אני אאחל לך שתיהני מהשנה ותפיקי ממנה את המיטב!אני חושבת שגם ככה כל השנה אנו טרודים בהתנהלות היום-יומית הלא כל כך "ורודה" ולא תמיד נעימה ואני לא באמת חושבת שיום איחולים אחד פתאום יהפוך את העולם לאוטופיה וכולנו נחיה באשליות:-) אז איש-איש באמונתו יחיה, מי שטוב לו לאחל טוב שיהיה ומי שטוב לא תהיות מציאותי שיהיה גם. זה היופי שבעולם שלנו-קצת מזה וקצת מזה.<br />סורי, חפרתי בלי כוונה!<br />העוגה נראית נפלא! גם אני אוהבת את המתכונים המבוססים על "אוֹפָּרה" וככה גם מודאים שהשמרים חיים ובועטים:-)<br /><br />שיהיה לך שבוע טוב!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-19887229127298963562012-09-22T14:33:03.104+03:002012-09-22T14:33:03.104+03:00נטוש שנה טובה לך וליקרים לך , העוגה נראית חבל"...נטוש שנה טובה לך וליקרים לך , העוגה נראית חבל"זפנינהטhttps://www.blogger.com/profile/01725228560056054097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-54019053686688670732012-09-20T20:57:38.872+03:002012-09-20T20:57:38.872+03:00ברור! כי אין על עוגות שמרים :-) ואין כמו העונה החמ...ברור! כי אין על עוגות שמרים :-) ואין כמו העונה החמה הזאת כשהבצק תופח מהר ויפה ;-)<br /><br />איתך - מוכנה להחלפות תמיד! :-)<br />ובכלל, אני מוכנה לאכול מאפי שמרים כל יום כל היום... במידה ומישהו אחר יקח על עצמו את הקלוריות חחח<br /><br />כיף שאהבת :-)<br />שיהיה לך סופ"ש נעים!<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-2689938552204779682012-09-19T16:15:47.089+03:002012-09-19T16:15:47.089+03:00בדיוק גם אני זוללת עוגת שמרים שהכנתי אתמול,
אפשר ל...בדיוק גם אני זוללת עוגת שמרים שהכנתי אתמול,<br />אפשר להחליף טעימות ;)<br />אין ספק שבצק שמרים זו התמכרות אמיתית ותחושה של קסם אמיתי...<br />והעוגה שלך נראית משגעת לגמרי!<br />מתאימה לי בהחלט לפתיחת השנה החדשה.<br />שתהיה לכולנו שנה נהדרת! הלוואי :)<br />The Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.com