tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post7654254515587395830..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: קדירת תפוחי אדמה ועוףאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-91591764045564304292014-02-20T21:27:52.187+02:002014-02-20T21:27:52.187+02:00שלום, הכנתי ויצא מעולה! פשוט ללקק את האצבעות! תודה...שלום, הכנתי ויצא מעולה! פשוט ללקק את האצבעות! תודה<br />לגבי השאלה, בהחלט יש קהל למתכונים פשוטים כאלה. אני, למשל, ממאותגרי הבישול, יש לי מספר מצומצם מאוד של מתכונים ליום יום, ואני לא יודעת להמציא מתכונים בעצמי. אז לי זה מצויין. ואת זה ספיציפת אימצתי.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-10543692034302728762013-12-09T09:24:02.264+02:002013-12-09T09:24:02.264+02:00לגבי שימוש באמצעות סיר חשמלי שווה לנסות אחרת לא תד...לגבי שימוש באמצעות סיר חשמלי שווה לנסות אחרת לא תדעויוניhttp://www.homecenter.co.il/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-33409387937774090122013-12-02T16:47:39.978+02:002013-12-02T16:47:39.978+02:00שלום וברכה,
מעולם לא בישלתי בסיר חשמלי ולא יודעת ל...שלום וברכה,<br />מעולם לא בישלתי בסיר חשמלי ולא יודעת למה לצפות ממנו. לכן אינני יודעת האם מתאים.<br />סיר כבד עם תחתית עבה גם יכול להיות טוב (אולי סיר יציקה אם יש לך). או אפילו תבנית פיירקס (זכוכית) עמוקה עם מכסה יכולה להתאים גם. המטרה כאן לאגור הרבה חום בתוך הסיר ובו זמנית לא לשרוף את המאכל. רק סיר עבה עם מכסה יכול להבטיח זאת.<br /><br />תודה על הביקור,<br />ערב נעים שיהיה לך,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-53937647514557953152013-12-02T16:42:38.519+02:002013-12-02T16:42:38.519+02:00אז הנה, שאלתי כאן :-)
תביאי תביאי את המתוקים המהיר...אז הנה, שאלתי כאן :-)<br />תביאי תביאי את המתוקים המהירים שך :-P אצלי הכל הולך אם הוא מתוק.<br /><br />תודה על הביקור אלנה!<br />שיהיה לך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-90295668996112017952013-12-01T21:13:14.727+02:002013-12-01T21:13:14.727+02:00נשמע טעים ונראה מעולה! האם חייבים סיר קדירה? סיר ח...נשמע טעים ונראה מעולה! האם חייבים סיר קדירה? סיר חשמלי ייתן אותו אפקט? איזה הצעות חלופיות יש לסיר קדירה שאין? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-2164378951194615452013-11-15T15:08:03.192+02:002013-11-15T15:08:03.192+02:00יאמי! פשוט ועסיסי!
אני מאוד אוהבת תבשילי קדירה. זה...יאמי! פשוט ועסיסי!<br />אני מאוד אוהבת תבשילי קדירה. זה יוצא עשיר ומלא טעמים.<br />ולסוגית הפשטות, גם לי נראה שלמתכונים "המובנים מאליהם" אין מקום בין דפי הבלוג אבל אני בטוחה שיש קהל יעד שכן מחפש את הדברים הבסיסיים שלא דורשים התגייסות של שעות/ציוד/מיומנויות. אבל זו גם שאלה של כיוון הבלוג וגם עניין של השקעה, כלומר האם מתכונים "פשוטים" מצדיקים את כל ההתעסקות בכתיבה, צילום וכל מה שנדרש כדי להוציא פוסט מוצלח. לא מזמן חשבתי להעלות סדרה שלמה עם מתכונים קלים ומהירים יחסית שאני מכינה בימי חול וכשצריך משהו מהיר כשבאים אורחים או משהו(מתוקים בעיקר).לא יודעת, אולי כדאי שתעלי סקר או תשאלי בפורום בישול כלשהו?<br /><br />שיהיה סופ"ש מהנה, נעים וטעים!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-47821320833228252512013-11-12T08:50:42.056+02:002013-11-12T08:50:42.056+02:00בוקר טוב,
תודה על התשובה :-)
את הקלי הזה קיבלתי מת...בוקר טוב,<br />תודה על התשובה :-)<br />את הקלי הזה קיבלתי מתנה. הוא לא גדול במיוחד, כבד עם תחתית מאוד עבה ומכסה.<br />לא יודעת היכן ניתן לרכוש בדיוק כזה, אבל יש הרבה כלי חרס אחרים שיעשו את אותה העבודה.<br /><br />שיהיה לך יום נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-509767466878228032013-11-11T09:06:51.654+02:002013-11-11T09:06:51.654+02:00נראה נהדר, אני בהחלט בעד מתכונים פשוטים- הרי הם אל...נראה נהדר, אני בהחלט בעד מתכונים פשוטים- הרי הם אלה שנשלוף בזמן אמת..<br />ושאלה- מהו כלי החרס הזה? ואיפה אפשר להשיג?ronahttps://www.blogger.com/profile/14114190557934018231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-87497052060645863282013-11-10T16:27:13.702+02:002013-11-10T16:27:13.702+02:00זה עניין של טעם, גוון, עדיפות. אין חובה למרוח במיו...זה עניין של טעם, גוון, עדיפות. אין חובה למרוח במיונז.אמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-15506720723874284392013-11-10T12:09:18.125+02:002013-11-10T12:09:18.125+02:00האם לא צריך/כדאי להוסיף מיונז מלמעלה? זה מזכיר לי ...האם לא צריך/כדאי להוסיף מיונז מלמעלה? זה מזכיר לי בישול קדירה רוסי בכלי חרסינה קטנים בתוספת פטריות. האם נכון?Anonymousnoreply@blogger.com