tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post1542717479025018971..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: סלט חצילים בתחמיץ (של סבתא)אמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-29691875516229421452012-03-22T20:34:58.142+02:002012-03-22T20:34:58.142+02:00הממממ... לא יודעת :-)
איפשהו נראה שאת צודקצת כי זה...הממממ... לא יודעת :-)<br />איפשהו נראה שאת צודקצת כי זה הגיוני.<br />אבל מצד שני, זו רק דעתי, אולי אחרים אוהבים יותר את החלק עם הקליפה או שבכלל לא אכפת להם...<br />בכל אופן, הייתי משאירה את זה כמו שזה :-) זהו "סלט של סבתא", אז אני לא מתווכחת איתו ;-)<br /><br />תודה על הביקור והמשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-18456274029419317572012-03-19T10:09:33.655+02:002012-03-19T10:09:33.655+02:00סלט בתחמיץ שאני אוהבת.
אם החצילים יוצאים טעימים י...סלט בתחמיץ שאני אוהבת. <br />אם החצילים יוצאים טעימים יותר מהאמצע, אלה בלי הקליפה, <br />לא עדיף לקלף אותם?<br />בתודה.מיליnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-26011168436914010342012-03-11T20:38:26.527+02:002012-03-11T20:38:26.527+02:00היי :-)
כיף לשמוע שהכנת ואהבת!
המראה של הסלט באמת...היי :-)<br />כיף לשמוע שהכנת ואהבת!<br /><br />המראה של הסלט באמת לא בדיוק דוגמנית צמרת, אבל גם לא ממש גרוע ;-)<br />נכון שהחצילים המבושלים מקבלים צבע אפרפר-שקפקף, אבל איכשהו יחד עם פלפל גמבה זה מתאזן. אם מבשלים את החצילים לא יותר מדי ולא גורמים להם להתפרק אלא שומרים על הקוביות שלמות ככל האפשר, אז זה נראה סביר. למען האמת, גם חציל על האש לא נראה משהו. לא אחת שמתי לב שאנשים לא אוכלים אצלי חציל על האש בגלל המראה הלא מגרה שלו. ורק אחרי שאני משכנעת אותם והם טועמים, הסלט של חציל-על-האש מתחסל תוך דקות ספורות.<br /><br />אגב, קוביות החציל לא הזכירו לך פטריות קצת?? אני חושבת שלא סתם העלית את רעיון הפטריות כי אני בעצמי בכל פעם שאוכלת את הסלט הזה חושבת על פטריות... <br />אני חושבת שאפשר לנסות גם פטריות באותה הדרך. פעם סבתא שלי הכינה והיה ממש טעים, אבל אני כבר לא זוכרת איך היא הכינה. אולי אנסה לשאול אותה אם היא עוד זוכרת, כי זה היה באמת מזמן. אבל בפטריות אולי הייתי מוסיפה עוד קצת תיבול, גרגירי חרד ובצל - זה בטוח, גרגירי פלפל שחור - גם כן. תנסי :-) ותספרי איך יצא.<br /><br />תודה על העדכון יקירה,<br />(נראה שהחורף הולך לחזור... אוףףףףף! מקווה שנפגש כבר בהזדמנות החמה הקרובה :-) )<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-72724128305753514402012-03-11T13:41:23.987+02:002012-03-11T13:41:23.987+02:00טוב, הבטחתי ולכן מצ"ב הדיווח!
יצא טעים מאו-מ...טוב, הבטחתי ולכן מצ"ב הדיווח! <br />יצא טעים מאו-מאוד-מאוד רק לא יצוגי בעליל. החתילים קיבלו אתלי צבע אפור-סגלגל מוזר-משהו חחח אבל בכל מקרה אני האכלנית היחידה של חצילים בביתנו, ככה שלי זה לא ממש מפריע. ומשום מה התחשק לי גם להכין פטריות באותה הדרך. נראה לך זה יילך?<br /><br />תודה על המתכון ושבוע נהדר!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-78671692347553017542012-03-10T06:41:34.292+02:002012-03-10T06:41:34.292+02:00כפי שאת יודעת יש לי חולשה לחצילים לכן המתכון הזה &...כפי שאת יודעת יש לי חולשה לחצילים לכן המתכון הזה "חובה" מבחינתי! כבר הצטידתי בכל מה שנדרש ותכף רצה להכין. תצפי לדיווחים! :-)<br /><br />שבת מקסימה!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com