tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post3604531210435674744..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: מרק מינסטרונה על פי ג'ימי אוליבראמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-51817200416561979202012-06-20T09:31:59.333+03:002012-06-20T09:31:59.333+03:00היי יקירה :-)
רק עכשיו במקרה אני רואה שלא עניתי ל...היי יקירה :-)<br /><br />רק עכשיו במקרה אני רואה שלא עניתי לך... אז סורי :-]<br /><br />גם בבית של אימא שלי לא אוהבים מרקים סמיכים. בעצם "לא אוהבים" משמעו "אבא לא אוהב, לכן לא מבשלים". המרק שלה זה מרק עוף צח עם קוביות תפ"א ואיטריות קטנות. ואני מאוד מאוד אוהב לגוון ובין היתר במרקים. רק תחשבי, מרק זה כזה תבשיל מופלא שאפשר לבשל אותו פשוט מ-כ-ל דבר. וכשיש ילד קטן בבית זה עוד יותר נפלא - גם מנה עשירה בירקות שונים, וגם סמיך, משמע הוא יכול לאכול לבד (או כמעט לבד חחחח) עם כפית כי יותר קל לו להביא לפה כף עם הרבה ירקות ומעט נוזל מאשר כף רק עם נוזל.<br /><br />יש לי בבית 2 ספרים של ג'ימי שקניתי, ויש לי עוד איזה 4 לפחות שהורדתי ברוסית. תבואי כבר!!!!! תביאי איתך דיסק און-קי ואעביר לך מלא ספרים, גם בבישול וגם בצילום :-)<br /><br />שיהיה לך אחלה יום,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-10462657279069956912012-04-05T14:27:49.837+03:002012-04-05T14:27:49.837+03:00זה נראה טוב! מושקע וטעים!
אני כל כך מתלהבת ממתכוני...זה נראה טוב! מושקע וטעים!<br />אני כל כך מתלהבת ממתכונים "עמוסים" כאלה אבל אצלנו יש העדפה ברורה למרקים פשוטים ולא מלהיבים :-(<br />לא מכירה ולו מתכון אחד של ג'יימי אוליבר(בתוכניות שלו תמיד יש חומרי גלם מיוחדים), אבל בטוחה שאת כבר תעשי לי הכרה צמודה ואני אשמח להכיר! :-)<br /><br />שיהיה המשך יום נפלא!<br />אלהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-88673718100942729462012-03-27T18:53:17.317+02:002012-03-27T18:53:17.317+02:00תודה רבה :-) שמחה לשמוע!
שמתי לב שמרקים מושקעים ה...תודה רבה :-) שמחה לשמוע!<br /><br />שמתי לב שמרקים מושקעים הכי טעימים. באמת. מסתבר שכמה שיותר זמן מתבשל המרק כך הוא טעים יותר. גם ציר עוף, בגדול נראה שכבר אחרי שעה וחצי הוא מוכן, אבל תנסי פעם לבשל ציר עוף שלוש שעות ואף יותר. הציר יוצא מאוד מרוכז ומלא טעם בשרי. וגם המרק עצמו, כשהוא מבושל היטב וכל הירקות כבר שחררו את טעמם, וואו! זה מעדן!<br /><br />שמחה שאהבת ותודה על הביקור!!<br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-37345025215093733892012-03-27T10:16:00.387+02:002012-03-27T10:16:00.387+02:00יקירה זה נראה נפלא, והצילומים שלך פשוט מהממים! תענ...יקירה זה נראה נפלא, והצילומים שלך פשוט מהממים! תענוג לבקר כאן :)דייאנהnoreply@blogger.com