tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post5165916818247972212..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: קייבסקי טורט / עוגת קייב / Киевский Тортאמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-63568638420428990182022-07-18T16:06:24.531+03:002022-07-18T16:06:24.531+03:00הקישור לפרטים נוספים לא עובד לי אשמח לעזרה :-(הקישור לפרטים נוספים לא עובד לי אשמח לעזרה :-(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-27145221618778355772022-07-18T16:05:26.533+03:002022-07-18T16:05:26.533+03:00הייי אני לא מצליחה לראות את המתכון עצמו בפוסט ...?...הייי אני לא מצליחה לראות את המתכון עצמו בפוסט ...??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-2365621961634416112020-11-11T11:16:40.577+02:002020-11-11T11:16:40.577+02:00האם זה אתר נטוש. כי כל המתכונים לא נפתחים רואים תמ...האם זה אתר נטוש. כי כל המתכונים לא נפתחים רואים תמונה וקצת קוראים אבל כשלוחצים על "פרטים נוספים" כלום לא קורה וזה חבל כי בטוח הושקע המון מאמץ להשיג מתכונים ישנים של פעם להכין ולצלם ולכתוב כל כך יפה. אולי כדאי להשקיע קצת יותר התפעול האתר ולחדש אותו.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-62958702139168079202018-12-31T19:34:22.783+02:002018-12-31T19:34:22.783+02:00אפשר להשתמש בבוטנים במקום אגוזים? יצא טעים לדעתך? ...אפשר להשתמש בבוטנים במקום אגוזים? יצא טעים לדעתך? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-21182648559650047092018-05-13T22:24:56.661+03:002018-05-13T22:24:56.661+03:00אשמח לדעת איזה קוטר תבנית אשתמש אם אני עושה עוגה מ...אשמח לדעת איזה קוטר תבנית אשתמש אם אני עושה עוגה מ6 או 8 ביצים? וכמובן אוסיף שהמתכון מובן ממש ונראה מדהיםםםםAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11312672398399121952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-65253740092071003222014-10-23T21:08:15.074+03:002014-10-23T21:08:15.074+03:00וואוווווווווו איזו עוגה מטריפה!! וואוווווווווו איזו עוגה מטריפה!! יהודית אביבhttp://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=yehudit37noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-26417321233487430222013-06-16T20:14:25.224+03:002013-06-16T20:14:25.224+03:00אכן, זו כנראה שיטה טובה יותר כי לרוב אופים מרנגים ...אכן, זו כנראה שיטה טובה יותר כי לרוב אופים מרנגים בטמפרטורה נמוכה למשך יותר שעות, אבל כאן נצמדתי למתכון כי היה לי חשוב לקבל את העוגה המקורית. אז אני לא יודעת האם במקור הוא יוצא בדיוק כזה (אני מתכוונת לעוגת קייב שמוכרים בקייב) או כמו שהכרתי בארץ של קונדיטוריית נטלי.<br /><br />שמחה שאהבת ושיצא לך טוב!<br /><br />שיהיה המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-70938592629348880552013-06-15T16:34:34.208+03:002013-06-15T16:34:34.208+03:00קודם כל מזל טוב לשלו.דבר שני תודה רבה על המתכון. ה...קודם כל מזל טוב לשלו.דבר שני תודה רבה על המתכון. השינוי היחיד שעשיתי בו[וזה נדיר כי אני ידועה כמעוותת מתכונים מדופלמת] זה לאפות את המרגנים ב100 מעלות למשך כ 7 שעות.אפשר גם על פחות ללילה ארוך. זה יוצא קריספי ולבן. חוץ מזה תודה על הכמויות והמתכון המושלם!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-65363821999657311402013-05-09T23:40:32.543+03:002013-05-09T23:40:32.543+03:00מאיזו בחינה מפחדת? הביצים בעוגה אפויות/מבושלות, אי...מאיזו בחינה מפחדת? הביצים בעוגה אפויות/מבושלות, אין ביצים חיות במתכון (אם זה מהבחינה הזאת).<br /><br />כולם אהבו מאוד את העוגה, כולל אימא כמובן. לשם שינוי היא גם מאוד אהבה את הקרם של העוגה למרות שבעוגה הקנויה היא מוותרת עליו ואוכלת רק את שכבות המרנג.<br /><br />לילה טוב,<br />נטי<br /><br />אמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-56265064708793586422013-05-09T09:39:47.665+03:002013-05-09T09:39:47.665+03:00העוגה נראית מאוד יפה! אני קצת מפחדת מעוגות עם כל כ...העוגה נראית מאוד יפה! אני קצת מפחדת מעוגות עם כל כך הרבה ביצים...<br /><br />תוכלי לספר מה אמא שלך אמרה אחרי שראתה / טעמה את העוגה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-70445669514571068502012-07-12T08:53:49.248+03:002012-07-12T08:53:49.248+03:00מתעלפת מיפי העוגה!!!! ואהו ואאווומתעלפת מיפי העוגה!!!! ואהו ואאווודידיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-24341613068713796052012-06-28T20:07:42.465+03:002012-06-28T20:07:42.465+03:00בינתיים אני רק יכולה להמליץ להכין :-)
הייתי מזמינ...בינתיים אני רק יכולה להמליץ להכין :-) <br />הייתי מזמינה לכוס תה עם עוגה, אבל היא נגמרה בלי שהספקנו למצמץ ;-)<br /><br />תודה טל,<br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-29515913276058674632012-06-28T14:52:16.099+03:002012-06-28T14:52:16.099+03:00סבבה המון המון תודה :)סבבה המון המון תודה :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-67246640156963915682012-06-27T23:07:20.791+03:002012-06-27T23:07:20.791+03:00ואיי ואיי ואיי מה זה הדבר המהמם הזה ואיך אני עושה ...ואיי ואיי ואיי מה זה הדבר המהמם הזה ואיך אני עושה שזה יהיה אצלי?!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-63955569917562648872012-06-27T21:24:33.791+03:002012-06-27T21:24:33.791+03:00לא את כל הביצה משאירים - רק את החלבונים. מכל המידע...לא את כל הביצה משאירים - רק את החלבונים. מכל המידע שקראתי לפני תחילת האפייה של העוגה הזו, הבנתי שחלבון לא מתקלקל כל כך מהר ובכלל זה מסתבר טריק ידוע לכבוש חלבונים בהכנת מרנגים. חוץ מזה, זה בדוק :-) כך מכינים את העוגה הזו לפי התקן כבר מעל חמישים שנה.<br /><br />שמחה שאהבת!<br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-10490667612083949122012-06-27T13:08:07.057+03:002012-06-27T13:08:07.057+03:00הי,
המתכון נראה מדהים... יש לי רק שאלה:
הביצים : ...הי, <br />המתכון נראה מדהים... יש לי רק שאלה:<br />הביצים : את פשוט משאירה אותן בחוץ עם נילון נצמד בלי שום דבר בפנים כמו לימון או משהו? הן לא מתקלקלות?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-76726350433002222402012-05-21T20:40:48.403+03:002012-05-21T20:40:48.403+03:00תודה יקירתי ♥
אני שמחה שהיה לי האומץ להכין את העו...תודה יקירתי ♥<br /><br />אני שמחה שהיה לי האומץ להכין את העוגה הזאת :-)<br />היא לא באמת קשה להכנה כמו שזה יכול להיראות, אבל מה שאיתגר אותי במיוחד, זה זה שאימא סיפרה עד כמה קשה עד בלתי אפשרי להכין את העוגה בתנאים ביתיים. רציתי באמת לנסות ולראות האם יצליח לי. זה יצא סופר ואני שמחה מאוד.<br /><br />תודה לך על הפרגון! גיסי אמר לי: "נו, יאללה, מתי פותחים קונדיטוריה?", שאלתי אותו מי זה "פותחים"? אמר: "מה זאת אומרת? אני ואת...", אמרתי לו "ומה בדיוק אתה יודע לאפות?", אמר: "לא. את תאפי ואני אהיה בעל הקונדיטוריה..." ;-)<br />אני כמובן רחוקה מרחק שנות אור מקונדיטוריה, אבל כיף לי שאני כבר לא מפחדת.<br /><br />ושוב תודה,<br />המשך ערב נעים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-34038156557116923402012-05-12T10:07:08.943+03:002012-05-12T10:07:08.943+03:00ואוווו איזו עוגה מהממתתתתת!
הפלת אותי מהכיסא...
יק...ואוווו איזו עוגה מהממתתתתת!<br />הפלת אותי מהכיסא...<br />יקירתי יכולות האפייה שלך רק משתבחות יותר ויותר! מה יהיה בסוף? :)<br />יומולדת שמח למלאך הקטן, ואיזה כיף שיש לו אמא שמשקיעה בו כל כך<br />נשיקות גדולות וגעגועיםThe Cookie Fairyhttps://www.blogger.com/profile/09781423140570537674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-7203920124084284272012-04-30T14:24:56.961+03:002012-04-30T14:24:56.961+03:00מתנצלת אם םיספסתי משהו! המציאות אכן נושכת לפעמים א...מתנצלת אם םיספסתי משהו! המציאות אכן נושכת לפעמים אבל עלינו להמשיך כי החיים שלנו ממשיכים!<br />מאחלת לך רק טוב, הרבה אהבה ושמחה בלב ובכלל!(חיבוק גדול)<br /><br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-83247897529857432562012-04-28T22:00:04.059+03:002012-04-28T22:00:04.059+03:00תודה על הברכות!
בגדול, גם בשבילי זה היה נראה בין ...תודה על הברכות!<br /><br />בגדול, גם בשבילי זה היה נראה בין הדברים הכי מסובכים. למעשה מרנגים ודברים מוקצפים אחרים - זה הפחד העיקרי שלי בקונדיטוריה. אבל בפועל מסתבר שזה בכלל לא קשה. אולי פשוט משום שקראתי כבר המון המון מידע על סוגים שונים של מרנגים והבנתי את העיקרון של הקצפת חלבונים... לא יודעת... אבל בסופו של דבר גיליתי שזה בכלל לא קשה ואפילו כיף :-)<br /><br />כן, אני צריכה לחזור. גם כי אני כבר טובעת בערמות של תמונות ומתכונים חלקם עוד מלפני שנה, גם כי אני חייבת להתאוורר קצת. מפחדת לשקוע בדיכאון... בטוחה שאם לא היה לי את שלו, אזי בכלל הייתי מקבלת את המציאות החדשה בלי הסבתא הרבה יותר קשה.<br /><br />תודה על התגובה יקירה!<br /><br />שבוע נהדר לך,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-90835047827351204412012-04-28T21:51:37.843+03:002012-04-28T21:51:37.843+03:00ראשית-מזל טוב לגוזל המקסים! שידע שנים רבות של אושר...ראשית-מזל טוב לגוזל המקסים! שידע שנים רבות של אושר ואהבה!<br />שנית- הטורט פשוט מהמם! תמיד היה נראה לי בין המתכונים המסובכים שיש אז כל הכבוד על התעוזה, נראה כי הצליח לך בגדול!<br />אולי יום אחד גם אני אעז...<br />ולסיום-שמחה שחזרת לעדכן, קצת נעלמת לנו :-)<br /><br />שבוע נפלא, מקסים וטעים!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com