tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post6194688992584580600..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: פוקאצ'ה (Focaccia)אמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-21344408144437365752012-05-16T09:11:52.006+03:002012-05-16T09:11:52.006+03:00יאממם! זה נראה טוב וכשזה חמים מהתנור זה בטח מעדן! ...יאממם! זה נראה טוב וכשזה חמים מהתנור זה בטח מעדן! אבל זו לא חוכמה גדולה לשמוע זאת מפי מכורת פחמימות כמוני חחח<br />גם אנחנו מעדיפים את הגרסא הפשוטה ביותר עם השמן, הרוזמרין והמלח הגס, והרי תמיד אפשר להוסיף סלטים וממרחים ליד.<br /><br />שיהיה המשך יום נפלא!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com