tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post7950059975311979576..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: מרק גריסים (ומה שיש)אמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-31437368736170975302012-02-14T23:26:07.945+02:002012-02-14T23:26:07.945+02:00היי מותק,
הצבעים זה הדבר היחידי שיצא נחמד בתמונה ;...היי מותק,<br />הצבעים זה הדבר היחידי שיצא נחמד בתמונה ;-)<br />והאמת, כשקניתי את הקערות האלה, מראש חשבתי שאצלם בשתי קערות ביחד כי זה שילוב צבעים מנצח, למרות שאני לא אוהבת לא צבע שחור ולא אדום. אבל אין מה לעשות, זה נראה יפה (יש גם קערה שלישית בצבע אפור כהה). אבל התמונות עצמן, האיכות - יצאו ממש גרוע. ובכל אופן תודה על העידוד ועל הפרגון :-)<br /><br />מרקים זה נראה לי מאכל אוניברסלי - תמיד אפשר לשים את מה שיש ותמיד זה יהיה פרפקט. לא מתארת לי במה אפשר לקלק מרק...<br /><br />תודה על הביקור,<br />שיהיה לילה טוב,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-68907096130640435172012-02-13T13:42:09.836+02:002012-02-13T13:42:09.836+02:00נתחיל מהתמונה הראשונה המהממת! כל כך יפה שילוב הצבע...נתחיל מהתמונה הראשונה המהממת! כל כך יפה שילוב הצבעים עם הרקע ה"חצצי"!<br />אני מאוד בעד "מה שיש", כמה פעמים הכנתי מרקים מכל הירקות כמעט שהיו בבית ויצא נהדר. עם הגריסים אני לא מסתדרת עוד מתקופת הילדות (יחד עם רגל כרושה וגם חלבון מביצה קשה ), למרות ששנים לא ניסיתי משום מה אני עדיין חוששת :-)<br /><br />שיהיה המשך יום נפלא!<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com