tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post9201645493859941814..comments2023-11-28T07:33:40.568+02:00Comments on אמנות קולינארית או להיות שף לעצמך: עוגת יום הולדת של שלואמנות קולינארית Natihttp://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-80451144784023621272013-05-23T23:07:31.521+03:002013-05-23T23:07:31.521+03:00בכיף :-) הכי בעולם אני אוהבת מחמאות המיועדות לגוזל...בכיף :-) הכי בעולם אני אוהבת מחמאות המיועדות לגוזל שלי!<br /><br />ואני שמחה שוודקא הבן שלי גרם לך להגיב אצלי לראשונה :-)<br /><br />תודה על הביקור! כיף לדעת שאת אוהבת את המתכונים שלי,<br />לילה טוב,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-3643866873862395332013-05-23T18:01:05.828+03:002013-05-23T18:01:05.828+03:00שלום,
אני מתנצלת מראש, אך הילד היפיפה והמתוק בלי ע...שלום,<br />אני מתנצלת מראש, אך הילד היפיפה והמתוק בלי עין רעה הוא שריגש אותי שה' ישמור אותו. בוודאי שגם מתכונייך הם לעילא ולעילא אך בחרתי היום להגיב בפעם הראשונה והייתי חייבת לפרגן לבנך.סילביnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-48512200172264728052013-05-02T11:50:01.037+03:002013-05-02T11:50:01.037+03:00תודה :-)
אני דווקא כן אוהבת שילוב של פירות הדר עם ...תודה :-)<br />אני דווקא כן אוהבת שילוב של פירות הדר עם שוקולד. ובכלל הקרם ההוא מאוד קרץ לי. אגיד לך את האמת, בזבזתי המון ביצים ביומיים האלה של יום ההולדת ולא חישבתי נכון. בסופו של דבר הייתי צריכה לעוגה הזאת יחד עם הקרם 9 או 10 ביצים והיו לי רק 7. בגלל זה וויתרתי על הלמון קארד והכנתי רק חצי מנה של קרם פטיסייר עם ביצה אחת. <br /><br />האלתור כאן לא היה מסובך בסה"כ. עוגת ספוג עם קרם פטיסייר ושמנת מתוקה - כבר יש לי ניסיון עם זה וזה יוצא מעולה. רק הוספתי גבינת שמנת כי הייתי בטוחה שגם זה יצא מעולה כי גם עם קרם פטיסייר וגבינה יש לי ניסיון (הכנתי פעם לשלו "מעדן" כזה ויצא פשוט מדהים). בגלל זה אני אומרת שלהכין את העוגה הזאת כלל לא היה לי מסובך. השתמשתי בכל מה שכבר ידעתי עד כה :-)<br /><br />הילדים מתים על הסוכריות האלה ואני לא מצליחה להבין למה. אני שונאת אותן במלוא מובן המילה, זה מרגיש לי כמו חול בתוך הפה.<br /><br />תודה על המחמאות!!<br />שיהיה לך המשך יום מקסים,<br />נטיאמנות קולינארית Natihttps://www.blogger.com/profile/03771080839223116955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-196922568693466838.post-32293663378467148282013-05-01T18:59:22.611+03:002013-05-01T18:59:22.611+03:00מממ, נראית חלומית!
בהתחלה כשקראתי "למון קארד&...מממ, נראית חלומית!<br />בהתחלה כשקראתי "למון קארד" עיקמתי פרצוף כי לא נשמע לי טעים עם שוקולד אבל ככה כפי שאילתרת נשמע פשוט מעולה! מקנאה בך על הביטחון שלך לאלתר בעוגה כזו (מורכבת יחסית) ועוד ברגע האחרון, באמת כל הכבוד!<br />אני חושבת שאין שום סיבה להרביץ לך ולא רק בגלל שהעוגה לא מסובכת ממש. עוגת יום הולדת ועוד למשפחה ועוד מאחת כמוך שיודעת להפיק תוצרים מושקעים אמורה להיות מורכבת וגם אם מסובכת זה בסדר! מי שמחפש דברים חדשים ומאתגרים צריך להיות מוכן להשקיע.<br />וכן, הסוכריות ההורסות(תרתי משמע) האלה מעצבנות ברמות, לא מבינה למה הבן שלי מטורף עליהן הן סתם רועשות בשיניים חחחח<br /><br />מאחלת לך ערב נעים ועוד הרבה אלתורים מוצלחים כאלה,<br />אלנהAnonymousnoreply@blogger.com